A Site Where Can See Your Data In The University

How to Search Data PDPT College students in Higher Education, 2016. For those of you who want to find the student data do not have to wonder anymore. Since 2013 the Directorate General of Higher Education has been providing a site where can see your data in the University.

Sites that are addressed in forlap.dikti.proceed.id is your answer to search the student data. Within the site there are features of the data base that stores all college students throughout Indonesia. This feature is called the Higher Education Data Foundation (PDPT).

In this Higher Education PDPT all data that covered the reporting data submitted by all University each semester. Not only profile universities, lecturers and college students, there are also data value every semester which will then be processed and entered into the system SIPKD (Lecturer Career Development Information System) and will influence the future career of a lecturer.

In this post, we will learn about how to find data on the website PDDIKTI Forlap students so that we know if we are registered in PDPT run Higher Education.
How to Find the Latest Student Data

1. Go to site forlap.dikti.proceed.id

2. Once open, click on the “Search Data”> click “Profile college student has” as shown below

3. After the student offers entered the Profiles menu, you must fill out the form with the data you would like to search.
* College: type the name of the college you would like to find the profile of students.
* Program: after selecting a university, usually will appear choice of majors. Choose according to your needs
* Keyword: in this column is usually filled with the name of the college student or the NIM.
* Safety: content with what is stated in the captcha image

4. After clicking on Search Students

5. If the data you input is right, it will display the search results like this

6. Now, click the name of the college student to see the profile of Students, History and History Lecture Status His studies like this

If you’ve followed this far means that you should already know where to find data on the site PDDIKTI Forlap student. After that, if the data you are looking for, then it is definitely registered in Higher Education Data Base of Higher Education and is considered as a student in Higher Education.

This trick Student Data Checks – FORLAP Higher Education. Checks Student Data – Data Base of Higher Education (PDPT) of the Directorate General of Higher Education is a national database. PDPT collect data from all universities.

Database of Higher Education provides information ranging from program (Prodi), the profile of Higher Education, lecturer profile and including student profile data.

All data provided are data from reporting submitted by all College each semester.
Checks Student Data

Higher Education Data Base is not only contain profile data Universities, professor or student, but also including the value of data also student in every semester.

The data collected in this PDPT will then be processed and entered into the SIPKD system (Lecturer Career Development Information System). That data will affect the career of a Lecturer.

However, we do not discuss how to login to Higher Education Database – Forlap Dikti to perform Student Data Checks. The goal is to see if our data has been registered in Higher Education Database (PDPT) managed by Dikti.

To enter Forlap Dikti, Higher Education Database, the way is quite easy, follow the following website pages:
1. Search Higher Education Profile Data
2. Search Data Profiles Prodi (Study Program)
3. Search Lecturer Profile Data
4. Search Student Profile Data
5. Search Research Data

Here’s How to Ensure Your Data is Listed on Higher Education. Following the protests of a number of Halu Oleo Kendari University students who claimed not to be registered in Dikti, could cause concern to students and other UHO alumni. Because, if not registered, then maybe you are an alumni or an illegal student.

To find out you have registered in UHO, just open the official website of Kemenristek Dikti, Forlap Dikti.go.id.

After opening the official website Forlap Dikti.go.id, you can directly click on the blue menu located on the top right side of the website.

After clicking on it, will appear several commands. You just click search data.

In search of this data, you are again herded to choose, search data about university accreditation, study program and student.

For students or alumni, to make sure they registered their identity in Dikti, simply click the search for student data.

After clicking on it, you will be prompted to fill in the fields in between, campus origin, name based on whip and columns of code that have been prepared.

Earlier, dozens of students and some UHO alumni staged a protest protesting their name unregistered on Dikti’s official website.

Field coordinator M Hazratul Ansar confessed, after he checked his name on the official website of Mentianek Dikti, http.forlap. Dikti, his name is not registered at all. In fact, he said, he was one of the students who had been studying at the Department of Anthropology Faculty of Social and Political Sciences or FISIP UHO since 2014.

“In Anthropology there are 500 more students. But those enrolled in Dikti only 99 students, “he said, Tuesday, January 24, 2017.

This changes the line

5 Best Employee Class Courses in Jakarta. Hallo friends, meet again with us at informasikampus.com

Website that provides updated information and updates about campus life, from students, lecturers, duties, sampu hangout students are great fun. Psstt We accept if there is nyontang writing lho :).

Okay back to the main title, about the lecture list for employee alias employee class in dijakarta.

Any way .. Why do employees have to be cape-cape lectures? Have you got money, what’s the list of lectures again? Ooo For those of you who do not know and still anteng2 wrote work and really comfortable without college .. Well we see 10 more years .. When your new juniors enter, suddenly the position is placed on you .. How does it feel? Sakitt Sakitt The pain is here (While stroking the chest). Well that’s what Luna feels. Time ga kerasa eh already 5 years aja so employees and not sempet college .. Haduhh .. His career stalled.

If you’ve read, let’s go directly discuss one by one about the classroom employees in Jakarta. What we must discuss in terms of price, location and potential graduates yes :).

University of Indraprasta

Employee Class Program in Jakarta

Unindra’s Children with the Nature’s Jewelry Pride

Yuk .. We slide into the area of ​​TB simatupang. Behind ANTAM there is a pretty good campus Okay for the employees to continue their studies. His name is Unindra aka Universitas Indraprasta. The campus was founded by Teachers Association of Indonesia. And is the central campus of PGRI. Although founded by PGRI, this campus ga only there are education majors you know. For you who want to enter the technique, here also there are engineering industry and engineering informatics. May be tried for you who are in Jakarta

About tuition fees, here the cost of the world’s cheapest course akherat .. hehehe .. Original deh .. if the cost of tuition you can check where wrote, definitely here the cheapest. But if any other problem .. Hmm .. Somewhat less so. Because college place for this one employee. Have a total of about 20,000 students per class. And if you look at the capacity of the space that has not been enough to make the students often lecture ride.

There are passengers in Posyandu, in elementary school, junior high school even pass Exam passengers in kindergarten. Any way, if you think this campus is enough to come sit and diplomas come. Well You’re Wrong .. This is a lecture series and you must be overwhelmed with the same task that nau’dzubillah accumulate this. So .. For those of you who want to go to college and take the employee class with a low end budget (Plus ga objected to the same task) ,, Please try to stop at the campus located in Poltangan – South Jakarta this :).

2. National University
Campus of the National University of Employee Class

Student Unas Sedang Demo in front of the Palace

Well This one is one of the oldest universities in Jakarta. Located behind Pasar Minggu- South Jakarta, exactly on Jl. Asem (same deket Jl. Salihara). Unas Campus is somewhat nyempil if you are not familiar to the same place guaranteed too. But make no mistake, the area is big enough too you know.

The campus is located in the south of Jakarta area, have enough majors that you can choose according to your wishes or your majors as an employee (meaning in work). In UNAS you can register for college in quite a lot of faculty. There are faculties of Social and Political Sciences, There are Faculty of Agriculture, there are Faculty of Economics, Faculty of Languages, Faculty of Engineering and many more.

So .. Surely you check and ricek first to this campus, before deciding to nyambi class employees on campus where.

3 Universitas Jayabaya
Technical University in Jakarta

Bambang Widjajanto, One of Alumnus of Jayabaya University

Well this is ya, dedengkotnya Technical campus. Campus whose name is taken from one of the King’s name on the island of Java is a campus that has managed to give birth to many corporate leaders and community leaders you know. Call it MS. Kaban (Minister of Forestry) and Egi Sudjana (Board Member) and many more. They are somewhat of a successful example of education in Jayabaya.

Well for you who again nyari class employees to continue college. The good news is, in Jayabaya is available class of employees who really cool. Because you can go to college on weekends. Squirt!

In addition, Tuition fees in Jayabaya also quite affordable, even here nih can be repaid 6 times for each semester. Imagine how easy it is to take a lecture here.

The campus is famous for its engineering faculty has two campuses. The one in Pulomas is one in east jakarta (Jl. Raya Cimanggis). In the year 2015, the campus Jayabaya has were able to to push out a thousand graduates who straight accepted the task in the industrial universe. Not just as a typical employee, but the study proves Jayabaya’s education will be a lot of the Supervisor in leading companies. Phone it Sigit Prayitno (now supervisor at Van Melle) and Bayu Aji (HSE Supervisor Clariant) a new 24 months of direct pass could be shot. Understand .. in this article didikannya okay genuinely hell (Upss .. Sorry isn’t a advertising .. Abisnya see close friends in Jayabaya extremely fast development).

For close friends who work in the business as a worker, Jayabaya is among the best choice to keep your college or university lho (Luna aja sampe shifted from various other campus here so start to see the alumni who WOW bgt … Kalo ga believe that check Linkedin aja hehe). For anybody who just like the world of Engineering such as for example automotive engineering, Chemical substance Engineering (Psst Chemical substance Engineering in Jayabaya The next Ideal After UI lho), Electrical Engineering and Civil Engineering. Believe deh Jayabaya is among the ideal Campus for the discipline of engineering mentioned previously.

In Jayabaya, additionally you will not start to see the brand Ospek or MOS. In this article the introduction just, though thus susana familiarity Jayabaya thick genuinely lho .. Which is why is Alumnusnya no problem finding job hehe (Call the brand and Push .. Yup you prepared to work .. Sstt .. Usually do not inform anyone yes). Well ..

4. University of Mercu Buana
Employee School Lecture in Jakarta

Mercubuana University in Meruya

Private campuses that one is among the campus IT Printers kids are very amazing at loh. Situated in West Jakarta Location citrus gardens. Campus that one, could be a choice for friends of staff who wish to list class college staff.

As well as the place and good features, the campus also offers many different programs to aid activities not really run boring lecture. There exists a painting competitions, debates, speeches and more. Thus for my friends who’ve been a day of are an employee and desire to distribute hobby or skill. Deh may register in this article.

The faculty was founded by H. This Probosutedjo, actually named Personal Dewantara, and as time passes converted into Mercu Buana University alias UMB. For the comrades who’ve a pastime in the diverse discipline of faculty, listed below are also a great deal of faculty who can enter into the buddy you understand. There Faculty of Economics and Organization, Faculty of Psychology and Faculty of Style of the innovative arts. But… If Luna does suggest to my pal informasikampus.com to significant in informatics approaches, because here are popular for the It all sophistication possessed by learners. How cool can be that if the worker therefore the IT whiz as the list at UMB.

5. Pancasila University
Lectures where in fact the best place for staff in your community jakarta?

Pancasila University in Jakarta is situated south

Lecture want ngambil Regulation? UP (Pancasila University) was the mastermind. Yes Pancasila University is among the best options for close friends of employees who wish to register a school of staff in the legal discipline.

Has ranked the very best 10 in neuro-scientific law, University which is situated in the region Srengseng Rice (near Lenteng Courtroom – South Jakarta) has already been quite nicely known everywhere. Among the alumni who was simply well respected as an attorney can be Mister Harry Ponto. Shush. Pak Harry is currently as secretary of the overall Council of the Indonesian Advocates Lho .. Steady Kan ..

As well as the legal department, for you personally who are interested in neuro-scientific pharmacy. The faculty has its own place, this is among the campus with ideal in class pharmacist career lho Jakarta (After UI yes).


Iwan Fals Pernah Dikabarkan Meninggal Dunia

Berita artis terkini sempat heboh dengan kabar yang mengejutkan, gosip yang beredar dikalangan selebritismenyebutkan bahwa sosok legend music Indonesia yakni Iwan Fals, menurut www berita artis kabar meninggalnya Iwan Fals tersebut sampai 3 kali terdengan dan menjadi hot gosip artis saat itu, namun ternyata penyebabnya adalah karena ucapan Iwan Fals sendiri yang menyebutkan bahwa dia mau pamit untuk selama-lamanya. Ketika menyatakan pernyataan itu, iwan fals sedang manggung di hari ulang tahun badan intelejen negara yang ke 67.

Saat ini siapa yang tak tahu dengan lagu Iwan Fals yang sudah mengisi dunia tarik suara Indonesia sejak dari jaman dulu, selain berita artis yang disebutkan di atas yang mana sempat heboh karena iwan fals meninggal, iwan fals juga sering menjadi pokok bahasan di berita selebritis terkini, karena gayanya yang nyentrik yang suka menkritik pemerintah melalui syair lagunya yang mengungkapkan keresahan yang ada di sekitarnya.www gosip artis menyebutkan, iwan fals merupakan sosok musisi yang berani, dengan profesinya sebagai musisi dia tak lupa untuk membangun negeri ini dengan menyuarakan sindiran keras terhadap penguasa, seperti pada lagunya tentang koruptor, hal tersebut sindiran telak kepada pejabat yang melakukan koruptor yang disebut pada lagu tersebut sebagai tikus kantor.

Kumpulan lagu Iwan Fals digemari dan sudah dikenal oleh generasi ke generasi, hal tersebut adalah salah satu yang menyebabkan iwan fals sering masuk dalam bahasan berita terhangat artis, karena tidak mudah untuk menjadi musisi seperti bang iwan ini, dia bisa menginspirasi dan mendobrak semangat masyarakat, iwan fals juga punya fans yang disebut dengan nama Oi yaitu singkatan dari Orang Indonesia, dengan fans yang sudah menyebar di seluruh Indonesia iwan fals pantas dijadikan panutan oleh artis terbaru saat ini yang mulai lemah jiwa nasionalismenya, bahkan bukan artis saja tapi seluruh rakyat Indonesia.


Misteri Antara Ahmad Dhani Dengan Masterpiece

Gosip selebritis selalu diincar oleh media, hingga masyarakatpun tahu kehidupan artis. Salah satu selebritis tanah air yang cukup controversial dan dinantikan sepak terjangnya adalah Ahmad Dhani. Bukan berita terbaru lagi bahwa artis yang sekarang ini memiliki rambut cepak merupakan artis yang memiliki multitalent dalam bermusik, ia merupakan artis yang memiliki bakat dalam dunia music, bahkan ia membangun managemen musisi yang telah melahirkan banyak musisi terkenal seperti The Rock, Maha Dewi, Dewa 19, The Virgin, dan masih banyak lagi artis lainnya yang berhasil lahir dari tangan Ahmad Dhani. Namun dirinya memiliki berbagai gossip miring dalam kehidupan pribadinya. Ada banyak berita Ahmad Dhani mengenai kehidupan pribadinya yang cukup controversial.

Berita artis terkini Ahmad Dhani selalu dinantikan oleh banyak orang, ada banyak gosip terkini yang menyebar belakangan ini, kita mengenal bahwa Ahmad Dhani merupakan musisi yang terkenal dan sukses dalam bidangnya, selain sukses bermusik ternyata Ahmad Dhani juga melakukan berbagai usaha sehingga penghasilan dan kekayaan yang dia miliki cukup besar. Ada banyak gosip terbaru akhir akhir ini yang muncul, selama ini kita mengetahui dan beranggapan bahwa masterpiece merupakan salah satu usaha yang dibangun oleh Ahmad Dhani, hingga muncul berita Ahmad Dhani bahwa ia dipecat atau diberhentikan oleh manajemen masterpiece. Dan didalam pemberitahuan tersebut dijelaskan bahwa Ahmad Dhani bukanlah pemilik dari masterpiece, namun ia adalah brand ambassador. Dikatakan pula bahwa rumah karaoke tersebut sama sekali tidak memiliki hubungan tentang segala politik dan bentuk lainnya yang dilakukan oleh Dhani.

Berita selebritis memang selalu dicari dan dinikmati oleh khalayak ramai, begitu juga berita artis Ahmad Dhani. Berita terkini Ahmad Dhani terkait dengan pemecatan dirinya pada masterpiece masih menjadi tanda tanya, karena pihak masterpiece masih bungkam soal ini. Namun Ahmad Dhani akan menuntut media atas segala bentuk hal hal yang tidak benar dalam pemberitaan yang dapat merugikan dirinya. Berita Ahmad Dhani tersebut pastinya menjadi berita besar, apalagi ada berita lainnya bahwa Ahmad Dhani mengalami kebangkrutan hingga ia berutang dan menjual cilok.


Di Balik Makna Palalopeyank Milik Slank

Berita artis terkini kali ini, membahas sebuah kata nyentrik yaitu Palalopeyank. Apa hubungannya dengan berita terkini artis? Jelaslah ada. Istilah Palalopeyank ini muncul dan meledak februari 2017 ini dari band papan atas tanah air yaitu Slank. Ya, belum ini telah diluncurkan album terbaru dari Slank yang berjudul Palalopeyank. Untuk penggunaan kata yang aneh dan unik, tentu sudah melekat pada band yang satu ini. Tetapi, yang menjadi dasar mengapa Palalopeyank menjadi meledak lantaran menghiasi berbagai berita terkni dari mulai berita artis terbaru hingga berita terbarunasional di berbagai media.

Ya, album ini memang syarat politik. Namun, walau Slank memang ikut aktif dalam salah satu calon pasangan di Pilkada DKI Jakarta, di dalam album ini tidak berisikan nama dari paslon tersebut. Lagu Slank di album ini lebih berisikan respon anak anak muda kepada situasi politik saat ini yang sangat labil dan mudah terhasut berita Hoax. Tak heran, berbagai berita selebritis juga membahas album terbaru dari Slank ini. Berita terkini yang dhimpun dari berbagai sumber, ada beberapa makna dari penggunaan kata Palalopeyank milik Slank.

Setelah diwawancarai di suatu kesempatan, Kaka Slank mengungkap makna judul album dari Slank ini. Kata Palalopeyank dipilih mereka untuk memberita tahu masyarakat Indonesia terutama para Slankers tanah air untuk menanggapi enteng dan membalas dengan umpatan Palalopeyank saja kepada mereka yang suka membuat gaduh dan memberikan berita palsu. Kata Palalopeyank diyakini sebagai umpatan yang entang dan biasa dilontarkan anak muda.

Intinya, mereka ingin masyarakat luas tidak mudah terhasut dan lebih bijak serta cerdas menanggapi berbagai berita hari ini dan gosip terkini artis yang sengaja diedarkan untuk memecah belah. Jika gosip artis saja laku di negeri ini, maka memang masih susah untuk tidak percaya gosip politik palsu. Lagu Slank di album Palalopeyank ini ternyata membawa warna baru. Kaka dan kawan kawan membuat lagu lagu yang mayoritas berjenis rock untuk menggambarkan kemarahan. Selain itu, mereka juga ingin mengajak band band tanah air untuk menghidupkan kembali music rock di Indonesia.


Sandra Dewi Terikat Kontrak Dan Tidak Boleh Memiliki Anak

Gossip artis hari ini datang dari berita terbaru mengejutkan seorang aktris cantik Sandra Dewi yang setelah vakum selama setahun dari aktifitasnya sebagai seorang pemain film, kini telah kembali bermain dalam sinetron layar kaca terbarunya yang berjudul BMBP yang menurut berita hari ini akan tayang di televise swasta Trans TV. Tentuya berita terbaru dari Sandra Dewi ini mendapatkan respon yang cukup banyak, terlebih lagi bagi para fans yang sudah menunggu kehadiran aktris cantik ini kembali ke layar kaca.

Namun bukan hal yang baru jika di tengah kehadirannya kembali layar kaca, tak ada Gosip Terbaru Sandra Dewi yang menjadi konsumsi public untuk mengetahui seperti apa kehidupan dari seorang Sandra saat ini. Ada gossiphangat yang beredar bahwa Sandra tidak boleh mengandung saat menjalani syuting sinetron terbarunya ini. Apalagi mengingat banyak berita terkini begitu yang mengatakan bahwa rumah produksi tidak memperbolehkan artisnya untuk mengikuti program kehamilan.

Hal tersebut juga tidak jauh dari keadaan Sandra saat ini yang sedang di kontrak untuk sinetron terbarunya. Namun bukan berarti Sandra tidak boleh memiliki anak, bedanya hanya Sandra akan di edit sedemikian rupa agar tak terlihat gendut atau hamil saat syuting Tentunya berita terkini artis mengenai Sandra yang masih boleh hamil, menjadi berita artis terkini yang sangat di nanti oleh para fans agar tetap melihat idolanya walau hanya shoot pada bagian wajah saja.

Berita Sandra Dewi juga menjadi satu hal yang dinanti tentunya, mengenai keinginan dari aktris cantik yang banyak di pertanyakan soal berita selebritis Sandra yang belum ingin memiliki anak. Sandra yang mendengar hal tersebut pun menjelaskan, bahwa dirinya bersama dengan suami sangat ingin memiliki anak. Bahkan menurut berita artis terkini mengatakan bahwa Sandra juga sedang berusaha untuk memiliki anak. Hal ini tentunya menjadi berita hari ini yang cukup menghebohkan mengingat Sandra yang masih terikat kontrak namun masih boleh untuk memiliki anak, sesuai dengan keinginannya sendiri.


Diisukan Selingkuh, Raffi Ahmad Posting Foto Mesra dengan Keluarga

Siapa sih yang tak kenal dengan Raffi Ahmad? Sejak usia belia, Ia sudah menjadi artis dan selalu tampil di layar kaca untuk menghibur masarakat indonesia. Bukan hanya menjadi publik figure saja, Raffi juga memiliki banyak sekali bisnis yang saat ini sedang di jalankan, mulai dari bisnis snack, makanan cepat saji, pakaian, perawatan kecantikan, hingga bisnis property semuanya dijabani demi mencapai kesuksesan. Tak jarang yang terinspirasi oleh kegigihan suami Nagita Slavina ini dalam mencari peluang bisnis yang bisa dilakukan dengan goals kehidupan bisa pensiun dini di usia yang muda.

Namun, pada puncak karirnya ini, rumah tangga Raffi dilanda gosip yang menyatakan adanya isu perselingkuhan dirinya dengan penyanyi dangdut Ayu ting ting yang tak lain dan tak bukan adalah sahabatnya sendiri. Gosip artis saat ini sedangn banyak menjadi perhatian masyarakat lantaran berita terkini yang selalu heboh. Belum lagi perseteruan antara para fans masing-masing yang juga ramai saling adu dan saling membela idolanya di media sosial. Saat ini, berita Raffi Ahmad menjadi berita artis hari ini yang paling banyak di cari oleh masyarakat lantaran gosip perselingkuhannya degan Ayu ting ting yang maki menjadi-jadi.

Ketika dikait-kaitkan, ada cukup banyak fakta yang dapat membuktikan jika perselingkuhan ini benar terjadi adanya. Ketika ditanya soal berbagai gosip dan isu perselingkuhan tersebut, kedua belah pihak baik itu Raffi dan Ayu ting ting memilih untuk bungkam. Ditengah maraknya perbincangan gosip inipun keduanya masih menjalankan aktifitas rutin mengisi berbagai acara di stasiun televisi seperti biasa. Menghadapi gossip ini, bisa dibilang Raffi memang tak banyak omong dan tak terpengaruh dengan berbagai gosip yang ada mengenai dirinya.

Ia sangat cuek dan bekerja seperti bisa layaknya tak ada sesatu hal terjadi. Walaupun nama Raffi dan Ayu ting ting ramai di media sosial, namun pemilik akun instagram @RaffiNagita1717 ini tetap memposting berbagai moment kemesraan bersama istri dan anak. Beredarnya gosip ini juga tak menjadikan Nagita Slavina mencak-mencak.Nagita menghadapi gosip yang beredar dengan sabar dan tenang.